Translate

måndag 19 maj 2014

Balance på land i Trinidad, sommar i Bohuslän
Nu står Balance på land och är täckt. Själva är vi hemma på Malmön. Allt blev inte klart innan vi åkte hem. Täckningen gjordes efter vi åkt och bilden har mailats till oss från Trinidad. Vi blir hemma i Sverige till slutet oktober och håller på att anpassa oss till livet hemma. Bl.a. har vi köpt en bil och fått parkeringsböter. Så är livet i Sverige. Vi tycker det är så roligt att vara hemma och träffa barn, barnbarn, föräldrar och vänner.

Under sommaren kommer Kerstin att vikariera som barnmorska i Kiruna några veckor, vi kommer att ha vårt barnbarn Lova hos oss och hon ska gå på seglarskola hos BMBK (Bohus-Malmöns Båtklubb). Ska bli kul att assistera nästa generations optimistseglare, känns inte som det var så länge sedan vi var "optimistföräldrar".

Trots att Balance är på Trinidad kommer vi att segla en del i Bohuslän i sommar. Våra vänner Annette o Lasse låter oss disponera Chinona några veckor. Ska bli riktigt roligt.

2 kommentarer:

  1. Härligt, då blir det kanske ett strandhugg hos Handelsman Flink och tillfälle till en pratstund! :-)

    SvaraRadera
  2. Ser fram mot möte i sommar på Flatön eller/och Malmön. Följer er seglats söderut. Vi gick "standing mast route" i april/maj 2012 efter att vi köpte Balance i Holland.

    SvaraRadera