Translate

tisdag 12 november 2013

Förändring på bloggen

Under tiden till sjöss uppdaterar vi bloggen via satellit. Vi väljer nu att göra detta via mailasail då vi inte behöver gå ut på webben utan kan skicka ett komprimerat mail med text som kan läsas under rubriken "s/y Balance nuvarande position" som återfinns till höger på blog-sidan. Meddelanden och kommentarer kan göras via mail till balance(at)mailasail(dot)com. Om man följer bloggen via "prenumerationsmail" funkar inte den under vår tid till sjöss.

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Johannes Prison här. Seglade en hel del ihop med Björn under tiden i RÅSS. Verkar som att det är fler som har samma idé om hur man bäst tillbringar tiden som pensionär. Mina egna föräldrar åkte precis tillbaka till sin båt som ligger och väntar på Antigua. De inleder nu sin fjärde säsong med nya seglingsäventyr. Vem vet, ni kanske stöter på varandra där borta när ni kommer fram. Ni kan läsa mer om deras äventyr på http://syxavita.se/

    Ha en skön seglats över det stora blå!

    /Johannes

    SvaraRadera
  2. Hej Johannes
    Vi följer dina föräldrar på Xavita. Träffar dem också någon gång när vi är hemma samtidigt vid möten på JRSK. Ja, vi hoppas att vi träffar dem när vi kommer fram. Är nu på Kap Verde.

    SvaraRadera
  3. Grattis till ankomsten over there! Nu kan Ni kolla vädret hemma på Snurrans hemsida Hälsn, Janne

    SvaraRadera