Translate

torsdag 4 december 2014

Arbetsläger i Chaguaramas

Det börjar närma sig avsegling från Trinidad. Vi har väl egentligen aldrig varit så nära avsegling från Trinidad som vi är nu. Men det dröjer ännu några dagar. Egentligen är vi klara med det mesta men vi väntar på en hantverkare som har lite jobb kvar.

Omkring sex veckor har vi nu varit i Chaguaramas. Massor med jobb har vi gjort. Lite tufft emellanåt med temperaturer mitt på dagen som ofta når över 35 grader och ibland upp till 40.

Lite rutiner finns här. På fredagar träffas man vid poolen här på Coral Cove Marina för gemensam barbeque. På ett gemensamt bord ställer man tillbehör såsom sallad, potatissallad, ris, bönor, pasta etc som alla får ta av. Ganska trevligt och eftersom det kommer folk från många olika nationaliteter så får man ibland uppleva lite nya smaksensationer.

På lördagar är vi ibland med till Wheelhouse Restaurang där det då serveras ”Bake and Shark”. En bit friterad haj inbakad i ett bröd som serveras med sallad eller cole slaw. Riktigt gott! En annan tillställning som också är hos Wheelhouse är på onsdagar. Då serverar de grillad svärdfisk. Jättestora portioner och det är en självklarhet att man får med sig mat som man inte orkar äta upp i doggybag. (Bilderna från onsdagkväll på Wheelhouse)


1 kommentar:

  1. Its a hard work, but someone has to do it! Här njuter vi av det kompakta mörkret varierat med kalla vindar, det ni!

    SvaraRadera