Translate

fredag 12 december 2014

Nu drar vi norrut!


























Många veckor har vi nu tillbringat i Chaguaramas på Trinidad. Mycket jobb har vi gjort på båten under denna tid och mycket svett har runnit från oss.

En som gjort en del jobb åt oss är Mitchell på West Coast Fabricators & Welders.

Mitchell har gjort en förlängning av vår akterpulpit fram till ungefär midskepps. På förlängningen av pulpiten sitter nu våra solpaneler med lätt justerbara NOA-fästen. Midskepps har han gjort två st ”hajfenor” som bildar en grind i mantåget. En rostfri bad/räddningsstege som kan flyttas mellan babords och styrbords sida och en hållare för stor gastub på akterspegeln har han också gjort.

Mitchell är 35 år och har drivit sitt företag i 10 år. Han har tre anställda och håller till i en liten verkstad nära Coral Cove Marina där vi ligger. Under nästa år planerar han att bygga en fastighet där han får en större verkstad. Också med möjlighet till mer utrustning och maskiner. Dessutom med större lagringsutrymmen. Det rostfria materialet beställer Mitchell från England och då gäller det att ha lite framförhållning och därmed eget lager.

Emellanåt har vi kanske varit lite otåliga när det gäller leveranstider men nu när allt är klart är vi så nöjda med professionellt utfört arbete. Mitchell har gjort fina jobb tycker vi och han är kreativ när det gäller tekniska lösningar. Vi rekommenderar honom gärna för andra som seglar hit.

Imorgon fm går vi till Customs och Immigrations för att klarera ut från Trinidad. Därefter ska vi komplettera en del i vårt förråd med varor som vi köper taxfree på utförsel. På eftermiddagen kastar vi loss och seglar sedan under natten över till Grenada. Framkomsten till Grenada blir då när det ljusnat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar